Polen informatie en bemiddelings centrum, Hoofddorp
Contact met Polen Informatie en bemiddelings Centrum in Hoofddorp
Nieuwsbrief

Arbeidsplaatsbemiddeling, uitzenden, Poolse werknemers, vakmensen, Nederland en Polen
Bouw grond kopen in Oost Europa, Polen
Blue Berry Farm blauwe bessen

Home
--> Home

|

De consumptie van blauwe bessen neemt enorm toe. De bessen zijn dan ook supergezond, voedzaam en lekker.

Ze bevatten weinig calorieën maar veel voedingsstoffen en antioxidanten.

Ze verminderen DNA schade en bieden bescherming tegen bloedschade van cholesterol. Ze werken bloeddrukverlagend en helpen hartfalen voorkomen.

Aldus Juglen Zwaan (voedingsdeskundige ) op internet.


Sinds jaren hebben wij in Starkow gemeente Rzepin een boerderij in eigendom van 40 Ha met gebouwen. Doordat de Poolse overheid steeds meer verkoop van landbouwgrond aan buitenlanders tegengaat, hebben we ons genoodzaakt gezien de grond zelf te blijven exploiteren.


Wij hebben ong. 22 Ha aangeplant van het ras Aurora op 2 percelen. Op deze percelen zijn waterbronnen die het grondwater door middel van leidingen met een druppelsysteem bij de planten brengen. De planten zijn in 2017 aangeplant en moeten de komende 2 jaar in productie komen om de teelt kostendekkend te maken. De bessen worden afgezet door een handelsmaatschappij en sorteerbedrijf in Horst. Dit bedrijf levert het jaar rond verse blauwe bessen die worden betrokken uit de teeltgebieden waar in het betreffende seizoen de bessen rijp zijn. De afzet vindt plaats in klein-vers verpakkingen die bij iedere detailhandel verkrijgbaar zijn.

Voor de versmarkt is het noodzakelijk de bessen handmatig te plukken. In Polen zijn daar nog voldoende mensen voor aanwezig.


Ons bedrijf is onder de naam Blue Berry Farm een dochteronderneming van Polen Informatie en Bemiddelingscentrum BV en is gevestigd in de gemeente Rzepin in het dorpje Starkow ongeveer 20 km vanaf Frankfurt aan de Oder.

De manager is Gijs Ton die wordt bijgestaan door Nederlandse adviseurs.


De stichtingskosten zijn hoger uitgevallen dan was begroot. Er is tot nu toe €1.200.000 geïnvesteerd. Ook de aanloopperiode was langer dan verwacht.

Dat is de reden om u in de gelegenheid te stellen om te investeren in dit project.Voor meer informatie klikt u hier.

Informatie betreffende onze Blauwe Bessen Kwekerij

Copyright © 2019 Polen Informatie & Bemiddelings Centrum

Arbeidsplaatsbemiddeling
--> Arbeidsplaatsbemiddeling

Grond in Polen
--> Grond in Polen

Blue Berry Farm
--> Blue Berry Farm

privacy verklaring